Zowel uit als thuis

Met Belle Fraîche geniet u van gezonde, lekkere gerechten. Verantwoord eten en toch genieten op culinair niveau, zowel thuis met de maaltijdservice Belle Fraîche à la maison, als à la carte in het restaurant van La Sonnerie.

Belle Fraîche à la maison
Omdat mensen door hun drukke bestaan of voor het gemak steeds vaker voor een kant-en-klaar maaltijd of afhaalmaaltijd kiezen, heeft La Sonnerie “Belle Fraîche” ook beschikbaar gemaakt voor thuis. Met de service “Belle Fraîche à la maison” is het mogelijk om een gezonde en lekkere Belle Fraîche kant-en-klaar maaltijd online te bestellen voor thuis.

De Belle Fraîche à la maison maaltijdservice biedt een ruime keuze uit gezonde en lekkere gerechten voor thuis. Op dit moment zijn de gerechten alleen online te bestellen via www.bellefraîche.nl en af te halen bij La Sonnerie. Men kan kiezen om de gerechten warm of koud af te halen.
Klik hier om te bestellen.

Belle Fraîche à la carte
Ook in het restaurant van La Sonnerie kun je genieten van de gezonde, culinaire Belle Fraîche gerechten. De Belle Fraîche menukaart bevat onder andere vlees, vis en vegetarische gerechten voor lunch en diner. De Belle Fraîche gerechten op de menukaart van La Sonnerie zijn te herkennen aan het Foodles keurmerk, een groen blaadje met een vinkje en de naam Foodles. Het Foodles keurmerk geeft aan dat de verantwoorde samenstelling van de maaltijd is goedgekeurd door diëtistenpraktijk Foodles.

Comments are closed.