Wie en waarom?

Verantwoord genieten volgens La Sonnerie
Er is een trend zichtbaar waarbij gezond eten steeds belangrijker wordt. Het is voor mensen die bewust en verantwoord willen eten echter niet altijd gemakkelijk om een goede keuze te maken tijdens een restaurantbezoek of bij het afhalen van een kant-en-klaar maaltijd.

Om het gemakkelijk te maken om gezond te eten en om in te spelen op de groeiende groep mensen die gezonde voeding belangrijk vinden, maar die wel willen genieten van een culinaire maaltijd, introduceert Hans van de Loo, chefkok van La Sonnerie, een nieuwe maaltijdenlijn met smaakvolle en verantwoorde gerechten onder de naam “Belle Fraîche”. Er kan eenvoudig worden gekozen voor een lekkere maaltijd die zorgvuldig is samengesteld en die past binnen een gezonde levensstijl.

Omdat mensen door hun drukke bestaan of voor het gemak steeds vaker voor een kant-en-klaar maaltijd of afhaalmaaltijd kiezen, heeft La Sonnerie “Belle Fraîche” ook beschikbaar gemaakt voor thuis. Met de service “Belle Fraîche à la maison” is het mogelijk om een gezonde en lekkere Belle Fraîche kant-en-klaar maaltijd online te bestellen voor thuis.

Samenwerking met Foodles
Binnen de uitgebalanceerde Belle Fraîche maaltijden worden eerlijke en gezonde ingrediënten zoals duurzaam gevangen vis, vlees, verse groenten en kruiden, met aandacht en zorg gecombineerd tot een smaakvol geheel. De verantwoorde samenstelling wordt zorgvuldig bewaakt door diëtiste Joyce Coumans van diëtistenpraktijk Foodles uit Son en Breugel. De dagelijkse behoefte aan vitaminen, mineralen en calorieën is daarbij het uitgangspunt, maar natuurlijk ook het soort en de hoeveelheid zout en vet dat wordt gebruikt. Het Foodles keurmerk geeft aan dat deze gerechten voldoen aan de eisen van gezonde voeding.