Verantwoord genieten

De uitgebalanceerde Belle Fraîche gerechten passen binnen een gezond voedingspatroon. Eerlijke en gezonde ingrediënten zoals duurzaam gevangen vis, vlees, groenten en kruiden, worden met aandacht en zorg gecombineerd tot een smaakvol geheel. De verantwoorde samenstelling wordt zorgvuldig bewaakt door diëtistenpraktijk Foodles. Chefkok Hans van de Loo staat garant voor een heerlijke maaltijd met behoud van de originele smaak van de ingrediënten. Heerlijk genieten van een lekkere maaltijd zonder schuldgevoel.

Verantwoorde ingrediënten
De verantwoorde samenstelling van de Belle Fraîche gerechten wordt zorgvuldig bewaakt door diëtiste Joyce Coumans van diëtistenpraktijk Foodles uit Son en Breugel. De dagelijkse behoefte aan vitaminen, mineralen en calorieën is daarbij het uitgangspunt, maar natuurlijk ook het soort en de hoeveelheid zout en vet dat wordt gebruikt. Zo bevatten de gerechten minder vetten en minder zout. Bovendien zijn de gebruikte vetten zoveel mogelijk onverzadigd en is het gebruikte zout kaliumchloride; een zout dat de bloeddruk niet verhoogd.

Verantwoorde bereidingswijze
De gezonde bereidingswijzen, zoals garen in een stoomoven, grilleren en bereiden op een bakplaat, zorgen ervoor dat, naast de oorspronkelijke smaak, vitaminen en mineralen optimaal behouden blijven.

Foodles keurmerk
Het Foodles keurmerk geeft aan dat de receptuur en de bereiding van de Belle Fraîche gerechten goedgekeurd zijn door diëtiste Joyce Coumans van diëtistenpraktijk Foodles en voldoen aan de richtlijnen voor gezonde voeding.

Comments are closed.