Over Belle Fraîche

Om in te spelen op de groeiende trend van gezond eten, introduceert la Sonnerie een nieuwe maaltijdenlijn met smaakvolle en verantwoorde gerechten onder de naam Belle Fraîche. Belle Fraîche gerechten zijn culinaire gerechten voor gasten die gezonde voeding belangrijk vinden, maar die ook willen genieten van lekker eten. Belle Fraîche gaat in op de groeiende behoefte om, op een gemakkelijke en snelle manier, gezond en lekker te kunnen eten.

Verantwoorde keuze
De uitgebalanceerde Belle Fraîche gerechten passen binnen een gezond voedings- patroon en zijn vakkundig samengesteld. Eerlijke en gezonde ingrediënten zoals duurzaam gevangen vis, vlees, groenten en kruiden, worden met aandacht en zorg gecombineerd tot een smaakvol geheel. De verantwoorde samenstelling wordt zorgvuldig bewaakt door diëtiste Joyce Coumans van diëtistenpraktijk Foodles uit Son en Breugel. De dagelijkse behoefte aan vitaminen, mineralen en calorieën is daarbij het uitgangspunt, maar natuurlijk ook de hoeveelheid zout (natrium) en het soort en de hoeveelheid vet dat wordt gebruikt.

Culinair genieten
De keuken van la Sonnerie, onder leiding van chefkok, Hans van de Loo, staat garant voor een heerlijke maaltijd met behoud van de originele smaak van de ingrediënten.

Uit en thuis
Met Belle Fraîche geniet u van gezonde, lekkere gerechten. Verantwoord eten en toch genieten op culinair niveau, zowel thuis met de maaltijdservice Belle Fraîche à la maison, als à la carte in het restaurant van La Sonnerie.

over belle fraîche