Veelgestelde vragen

Over bestellen:

 • Hoe bestel ik de Belle Fraîche afhaalmaaltijden?
  U bestelt de Belle Fraîche afhaalmaaltijden door naar de website www.bellefraiche te gaan. Vervolgens klikt u op online bestellen en u kunt de gewenste producten in uw winkelmandje plaatsen. U rekent af met iDeal en haalt de maaltijd af tussen 17:00 en 19:00 uur.
 • Kan ik mijn bestelling ook telefonisch doorgeven?
  Nee, u kunt u bestelling niet telefonisch doorgeven.
 • Hoe lang van te voren moet ik de afhaalmaaltijd bestellen?
  De maaltijden dient u van maandag t/m zaterdag uiterlijk voor 14:00 uur op de afhaaldatum via internet te bestellen. Eerder kan natuurlijk ook. Uitzondering is zondag, dan kunt u tot 17:00 uur bestellen.
 • Welke gerechten zijn online te bestellen?
  De gerechten die u online kunt bestellen vindt u terug in het bestelmenu op www.bellefraiche.nl. De samenstelling van het bestelmenu zal regelmatig wijzigen.
 • Kan ik ook andere gerechten van de menukaart als afhaalmaaltijd bestellen?
  Nee, de maaltijden op de menukaart zijn uitsluitend in ons restaurant te verkrijgen. Slechts de maaltijden/producten die u in het bestelmenu op www.bellefraiche.nl ziet kunt u online bestellen.
 • Kan ik mijn online bestelling nog wijzigen?
  U kunt de bestelling uiterlijk 1 dag (voor 10.00 uur) voor de afhaaldatum wijzigen of annuleren. Wijzigingen kunnen doorgegeven worden via (0)499-460975 of info@bellefraiche.nl.
  Op de afhaaldatum zelf kunt u de gemaakte bestelling niet meer wijzigen of annuleren.
 • Kan ik mijn online bestelling nog annuleren?
  U kunt de bestelling uiterlijk 1 dag (voor 10.00 uur) voor de afhaaldatum wijzigen of annuleren. Wijzigingen kunnen doorgegeven worden via (0)499-460975 of info@bellefraiche.nl.
  Op de afhaaldatum zelf kunt u de gemaakte bestelling niet meer wijzigen of annuleren.

Over afhalen:

 • Op welke dagen is de afhaalservice van kracht?
  U kunt 7 dagen per week afhalen tussen 17:00 en 19:00 uur.
 • Bezorgt u de gerechten ook thuis?
  Wij bezorgen op dit moment niet thuis; wellicht gaan we dit in een later stadium wel doen.
 • Kan ik de gerechten ook koud meenemen?
  Het is mogelijk de gerechten koud mee te nemen. U kunt bij de bestelling aangeven of u de gerechten koud of warm wilt meenemen.
 • Kan ik de gerechten ook warm meenemen?
  Het is mogelijk de maaltijden warm mee te nemen. U kunt bij de bestelling aangeven of u de gerechten koud of warm wilt meenemen. Woont u verder dan een straal van 7 km dan raden wij u aan om de maaltijd koud af te halen en thuis zelf op te warmen.
 • Hoe lang blijven de Belle Fraîche gerechten warm?
  De Belle Fraîche maaltijden blijven vanaf het moment van afhalen ongeveer 35 minuten warm. Haal pas de deksels van de verpakking als iedereen aan tafel zit om afkoelen te voorkomen.

Over Belle Fraîche:

 • Is Belle Fraîche een dieet?
  Belle Fraîche is geen caloriearm dieet. Wel voldoen de zorgvuldig samengestelde gerechten aan de richtlijnen voor gezonde voeding en wordt rekening gehouden met de aanbevolen hoeveelheid calorieën per dag. Indien u een specifiek dieet volgt kunt u contact opnemen met Joyce Coumans van diëtistenpraktijk Foodles voor een op maat gemaakt advies.
 • Wat is de bereidingswijze van de Belle Fraîche gerechten?
  De maaltijden worden dagvers bereid. Om de oorspronkelijke smaak van de ingrediënten, maar ook van vitamines en mineralen, te behouden worden de Belle Fraîche gerechten gegaard in de stoomoven, gegrilleerd of bereid op een bakplaat.
 • Wanneer verdient een gerecht het Foodles-keurmerk?
  De receptuur en bereiding is goedgekeurd door diëtiste Joyce Coumans van diëtistenpraktijk Foodles. De zorgvuldig samengestelde gerechten voldoen aan de richtlijnen voor gezonde voeding. De gerechten bestaan uit ingrediënten van hoge kwaliteit en bevatten een uitgebalanceerde hoeveelheid calorieën, eiwitten, koolhydraten, essentiële vetten en vezels. Er is géén natriumchloride (zout) toegevoegd en de smaak is verfijnd met kruiden. De bereidingswijze is erop gericht optimale hoeveelheden vitamines en mineralen te bewaren.